Danielle Tipsar | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

Danielle Tipsar

Ni vet ju själva hur “omtalade” Victorias Secrets Body Splash är. Fick en fråga för ganska länge sen vart man kan köpa dom så det fick bli ett helt inlägg som svar. 

Jag själv har köpt från en liten perfymbutik i Farsta Centrum men det var kanske 1 år sen. Annars finns det ju nu för tiden lite överallt. Har ni kollat i en av de första butikerna i Gallerian? Jag har för mig att dom också har både Body Splash och Body Lotion. För er som kanske inte bor så pass nära Stockholm eller alltså nära en butik som säljer dom så rekommenderar jag verkligen NordicFeel. Jag beställde en Body Lotion där ifrån för ett tag sen och det tog ca. 2-3 arbetsdagar har jaf för mig. Alltså snabb leverans och billiga produkter, de flesta Victorias Secret produkterna ligger på 119kr pluss att det är FRI FRAKT!! Klicka HÄR för att komma direkt till hemsidan. 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats