CV tips?? | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

CV tips??

Just nu håller vi på att skriva CVn och personliga brev i skolan. Personliga brevet blev jag klar med på 40min men vet verkligen inte vad jag ska skriva med i mitt CV. Det känns som man inte har nått att skriva med efter som jag fortfarande går i 9an men endå känner man sig inte såå oerfaren lixom. Om nån har nått bra tips så får ni jätte gärna typ kika mig, behver hjälp nuuu så minsta lilla grej e jag tacksam för haha. Ne men det känns ändå bra att en lärare bedömmer det, hur bra är inte det när man ska lämna det till ett ställe man skulle vilja jobba på? Aja måste plugga till mitt Fysikprov vi har imorn efter som jag inte ens öppnat boken, inte bra Danielle!!!
 

Super gammal bild jag hitade bland gamla uppladdade bilder här på bloggen
20130519-212840.jpg
-Danielle

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats