Gick med genomskinliga byxor.. | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

Gick med genomskinliga byxor..

Hej. Asså jag har skämt ut mig så sjukt mycket. Alla fattar väl att när vita byxor blir blöta så blir dom genomskinliga, det gjorde inte jag och satte mig under tak när jag väntade på bussen på en lite blöt bänk. Först tänkte jag att folk kanske skulle tro att jag kissat på mig men kom sen på att de regnar ju as mycket så man kanske inte tror det, jo men sen när jag kommer hem ser jag att trosorna lyser igenom så sjukt mycket, en stark lila färg lixom.. Inte konstigt att tanten brevid mig på bussen kolla konstigt på mig när ja gick av. Nej men fatta vad pinsamt, och jag gick ju förbi massa personer när jag gick på bussen? Aja piinsamt!

Gammal Bild på mig!
GetAttachment (6)

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats