Barnvakt | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

Barnvakt

Hej, dålig uppdatering igår som ni kanske märkte, men jag satt barnvakt åt min lillasyster ett tag. Efter det åkte jag direkt till en kompis o va där tills 10 och sen när jag kom hem glömde jag heelt bort att blogga.
Som igår så har jag inte direkt några planer för idag men de brukar ändå sluta med att jag gör nått. Just nu sitter jag iaf och kollar på tv, äter frukost osv. Men jag kan inte fixa mig för det kommen hit en målare som ska fixa köket, men han har inte sagt nån tid så jag får sitta i soffan o vänta tills han kommer. Han måste ju komma in på nått sätt och om jag går o duschar kanske han inte kommer in.

Bilder från igår
bild (13)
bild (14)

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats