Börja blogga igen | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

Börja blogga igen

Hej, asså är verkligen ledsen för den riktigt dåliga uppdateringen men efter som jag inte har haft möjlighet att lägga upp bilder via mobilen har det ju blivit så. Men nu har jag kommit på ett sätt att lägga ut bilder så det blir lite bilder från den senaste månaden. Jag har t.ex varit på vrångö i 1 veckan, varit på Liseberg, träffat kompisar, åkt ambulansbåt osv. Kmmer blogga mycket mer nu men det kommer tyvärr bara bilder typ 1 gång om dagen efter som jag måste mejla bilderna till datorn osv. Hoppas det blir bra i alla fall.

bild
bild (1)
bild (5)
bild (4)
bild (3)
bild (11)
bild (8)
bild (10)
bild (7)
bild (12)

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats