Dagen igår o idag | Danielle Engwalls

Danielle Engwalls

Annons

Dagen igår o idag

Hej sötisar, igår va jag och köpte ett par nya converse med farmor, har ingen bild på dom med ni vet väl hur dom ser ut. Sen åkte jag hem till en kompis i va där tills kanske 10. Sen idag har jag bara varit hemma. Riktigt seg dag.

Kommentarer

Leave a Reply

Annons

Privacy Preference Center

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats